Godt nytår – Nyt år, nye mål

Et nytår betyder som regel, at man gør sig forhåbninger om ændringer til det bedre – det uanfægtet om man er godt tilfreds med sit liv. Men et nytår giver os en mental streg i sandet, hvor vi kan starte på ny, med de ting, hvor vi gerne vil ændre noget.

I mine mange år, som Aikido udøver, har jeg altid haft en drøm om at kunne gøre en forskel, ikke blot for mig selv (for det er trods alt den egentlige årsag til at jeg er gået Aikido vejen), men også for at kunne understøtte andre til at få forståelse og måske sympatisere med mig og min passion omkring Aikido.

I Aikido Yuishinkai Randers kan vi se frem til et par rigtigt spændende år. I 2020 tager jeg til Japan, for at få undervisning af Maruyama Sensei, som er direkte elev af grundlæggeren af Aikido (Ueshiba O’Sensei). Dernæst ser det ud til at klubben får den første sort bælte graduerede (ud over mig selv). Det er fantastisk at have været vidne til den udvikling der sker i klubben.

Derudover kommer International Chefinstruktør Peter Kelly Sensei til Danmark i juni måned. Peter Kelly Sensei er en vanvittig dygtig underviser.

Besøget af Peter Kelly er også en slags generalprøve til at vi i 2021 har fået æren af, at være vært for Maruyama Sensei.

Så hvis du tænker at 2020 skal være året hvor du enten gør mere ved din Aikido, eller tænker at det lyder spændende med det der Aikido – så kom forbi, jeg lover det bliver fantastisk spændende.

Godt nytår – vi ses d. 6. januar på Kristrup skole.

/Thomas Degn Nielsen, AYR

Please follow and like us:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial