Praktisk information

Første gang

Den første gang du kommer til dojoen vil du opleve at træde ind i et nyt univers. Dojoen er et træningssted, hvor vi udvikler og træner teknikker og opfattelsen af Aikido.

Der er en lidt særpræget disciplin, og som så mange andre Japanske kamp stilarter, er der også noget etikette omkring det at være i en dojo. Når det så er sagt, er der stadig plads til godt humør og hygge.

Vi har bare tæer, fordi på den måde har vi den bedst mulige kontakt med jorden og kan lettere bevæge os uden forstyrrende elementer. Men ellers træner vi i en Gi, som er en hvid træningsdragt med bælte, som regel lavet i noget kraftigt bomuld. De første par gange kan man nøjes med en t-shirt og et par joggingbukser.

Vi sælger udstyret og får lidt rabat igennem BudoXperten. Så hvis du finder noget der, kan vi bestille det hjem til dig, og du kan spare op til 15% på prisen. Der findes også andre steder hvor man kan købe udstyret, men spørg os inden du køber, så det er det rigtige du får.

Seido shop, Nine Circles

Holdene

Der er 2 hold, begge med løbende optag. Løbende optag betyder, at man ikke behøver at vente til sæsonstart med at komme forbi. Vi tilpasser træning og niveau, således at man altid kan komme med, også selvom man er nybegynder.

Det ene hold er familieholdet. Familieholdet er et børnehold, hvor forældre/medfølgende voksne træner sammen. Der er stort fokus på at have det sjovt, men samtidig fokus på at få grundprincipperne i Aikido indlært i den time eller 2 om ugen der er til rådighed. Torsdagstræning på familieholdet kræver lidt mere koncentration end om mandagen, der forsøger vi at tilgodese de elever der gerne vil udvikle sig lidt mere og der er knap så meget fis og ballade…

Det andet hold er voksenholdet (fra 15 og op). Her er alle niveauer velkomne, det kræver ikke noget forudgående kendskab til Kampkunst eller Aikido, ligesom fysikken heller ikke er en hindring. Vi tilpasser træningen til dit niveau, og Aikido handler i højere grad om indre ro og balance, end styrke og kondi.

Træningstider

Som udgangspunkt følger sæsonen skolernes ferie, da vi holder til på Kristrup Skole i den øverste gymnastiksal. Så sæsonen starter medio august og slutter medio juni.

Familie holdet træner mandage fra kl. 18-19 samt torsdage fra 17:30-18:30 og voksenholdet træner mandag fra 19-21.

Derudover er der træning lørdag fra 10-12.

Træningstiderne er oprettet i en lukkede gruppe på Facebook, der kun er for medlemmer. Der vil der også være opdateringer, hvis der er af den ene eller anden årsag skulle være noget ifm. træning.

Der er mulighed for at træne onsdag, men det kræver henvendelse til en af klubbens instruktører (Jørgen, Erik, Tommy eller Thomas).

Det er muligt at komme til prøvetræning om mandagen. Efter 2 træninger melder man sig ind i klubben,

Kontakt os på Facebook hvis du vil høre mere.

Hvad koster det?

Kontingentet koster 1.200 kr. om året for voksne og 600 for børn og unge under 24, samt studerende og seniorer.

Betalingen er 2 gange årligt (januar og september) – Nye medlemmer betaler for et helt års kontingent ved indmeldelse.

Graduering er næsten gratis for børn, kun 50 kr. – bælterne er til låns, og afleveres ved udmelding eller efter en graduering. Det hvide bælte er ejendom, og skal ikke afleveres.

Gradueringsfee for voksne er fra 100-600 kr. afhængigt af Kyu graden.

Ideen med kontingentet og gradueringsfee er at sikre at klubben fortsat kan undervise på et fornuftigt grundlag. Derfor benyttes midlerne fra kontingentet til efter- og videreuddannelse af klubbens instruktører, samt udstyr til træning (måtter, våben etc.)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial