Erfaringer der beriger

Til januar næste år tager jeg til Japan for at få træning af Maruyama Sensei.

Dette bliver min anden tur til Japan, og jeg glæder mig allerede som et lille barn der venter på at åbne julegaverne…

Et er at få undervisning af Sensei i Europa, et andet er at få undervisning på hans hjemmebane.

Jeg mødte Maruyama første gang i Hamburg i 2009, til et seminar, lidt usikker på om jeg nu var god nok til at træne sammen med andre Aikidokas. Men jeg blev mødt af mange mennesker i Polizei Sportshalle Hamburg, som var åbne og venlige – mange som er blevet mine gode venner.

Men mødet med Aikido familien, er også et fantastisk møde, og en fortælling hvor man ser på filosofien og baggrunden for Aikido og er fælles om det budskab.

Hvis man omfavner dette, vil man opleve en verden der åbner sig for en – og måske, hvis man bliver rigtigt bidt af det; en masse rejser til steder og mennesker der kan hjælpe på rejsen til at lære sig selv bedre at kende og finde ikke blot fysisk, men også mental balance.

Min rejse med Aikido er fyldt med aha-oplevelser, nye venner og muligheden for at udvikle sig i en positiv retning.

Min Sensei i Danmark, Søren Dalsgaard, har altid fortalt mig, at hvis man vil udvikle sig, så skal man søge inspiration der hvor der man kan, og han har været inspiration til at jeg i den henseende følger i hans fodspor, med rejser til steder hvor Aikido folk med noget på hjerte underviser.

Nu går turen så til Japan igen (og inden da, lige en enkelt smuttur til Holland). Endnu et møde med Maruyama Sensei, intens undervisning og mødet med den Japanske kultur. Fik jeg fortalt at jeg glæder mig :o)

Start din Aikido rejse nu. Kom forbi vores dojo i Randers (eller søster dojo’erne i Aarhus og Hadsten) vi tager løbende imod nye medlemmer.

Please follow and like us:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial