Gør klar til 2024

I 2024 vil vi fokusere på den basistræning der er nødvendig for at vi kan udvikle vores forståelse for Aikido og gøre os i stand til at træne på et højere niveau.

Hvis vi ser tilbage på 2023 har vi haft mange fantastiske øjeblikke. Lige fra seminaret med Peter Kelly Sensei i april, i både Randers og Holland. Martijns seminar i Holland i november. Men også Jørgens shodan graduering og Tommy og Peter Hoas der fik deres nidan.

Især Peter Hoa har haft en fantastisk rejse i år, hvor han tog til Japan og besøgte Sensei og trænede i Osaka med Okajima Sensei, og efter det tog til Hobart, hvor han, i en måned trænede hos Peter Kelly Sensei. En rejse som vi alle i Danmark glæder os til at drage nytte af.

Vi vil gerne sige tak den den gæstfrihed vi møder når vi rejser ud i verden – Tak til Mitsuki og Peter Kelly Sensei.

Næste år vil vi have æren af at være vært igen for et nu 4-dages seminar i Danmark med Peter Kelly Sensei. Seminaret vil være i august måned, og I kan læse mere om det her: link

In 2024 we will continue to focus on that basic training that can evolve our understanding of Aikido and let us practice towards a higher standard.

If we look back on the year of 2023, we have had many excellent moments, from the seminar in April with Peter Kelly Sensei in Denmark and the Netherlands. A seminar with Martijn Sensei in the Netherlands in November. But also, the examination of Jørgen, who had his Shodan in December, and Tommy and Peter Hoa getting their nidans.

Especially Peter Hoa had a fantastic journey this year, and we will all benefit from his trip to Japan, where he visited Sensei in Tokyo, and trained with Okajima Senseiin Osaka, and after that went to Hobart to train for a month with Peter Kelly Sensei.

We are extremely honored about the hospitality we recieve when travelling in the world. A special thanks to Mitsuki and Peter Kelly Sensei.

Next year we will have the honor to host a 4-day seminar in Denmark with Peter Kelly Sensei in August. You can read more about the seminar here: link.

Please follow and like us:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial